Een goede massage kan u helpen met het verlichten van uw stress en het zal een positief effect hebben op uw gezondheid.  Met ons gamma van massagetoestellen kan u deze stress herleiden tot een minimum en een beter leven leiden.  Met HoMedics kan dit waar en wanneer u  het maar wenst.

       

Shiatsu Massage
Een fantastische ervaring van een relaxerende en diepe massage. 
Een Shiatsu massage wordt gestimuleerd door de “chi” (vitale energie), en door middel van stretching  komen alle blokkages vrij.  Een Shiatsu massage geeft u terug energie en verlost u van de stress en brengt u terug tot rust.

Rollende Massage
Een eenvoudige en doeltreffende manier om de zenuwen te ontspannen.
Een rollende massage stimuleerd het gevoel en is vergelijkbaar met handen die een rollende beweging maken langs uw ruggewervel. Door deze techniek  kan u zich beter ontspannen en zal u nog intenser genieten van uw massage.

       

Kloppende Massage
Een compleet verrassende stimulerende methode. Deze kloppende massage is een snelle, ritmische massage die een tonisch effect heeft. Het is een combinatie van een drukbeweging met een knedende vibratie die diep op elke spier inwerkt.

Vibrerende Massage
Werkt relaxerend en verminderd verkrampte spieren.  De vibrerende massage stimuleerd de bloedcirculatie en verminderd spierkrampen en gewrichtspijnen. Deze massage geeft u een zeer aangenaam warm gevoel van relaxatie.

   

Warmte
Stimuleerd de bloedsomloop en relaxeerd de rugspieren.
Het warmtegevoel geeft u een zalig sensatiegevoel dat rug en schouderspijn verhelpt.