BAR 332ES

RM 901

RMR 331ES

RRM 902

Regenboogwekker van Oregon Scientific voor optimaal welzijn

Als sfeerkleuren zich mengen met relaxerende geluiden

Boskoop, 26 april 2010 – Oregon Scientific maakte vorig jaar aardig furore met het concept Smart Living. Smart Living omvat gebruiksvriendelijke en trendy oplossingen die passen in ieder interieur, die bijdragen tot een gezonde en ontspannen manier van leven en die het gevoel van welzijn thuis verhogen. Oregon Scientific lanceert een sensationele primeur met de regenboogwekker RRM 902, dé blikvanger van dit voorjaar.

Regenboogwekkers van Oregon Scientific – RM 901 en RRM 902
Oregon Scientific zou Oregon Scientific niet zijn, moest het ook dit voorjaar niet uitpakken met een spraakmakende innovatie. Met de RM 901 en RRM 902 slaagt Oregon Scientific meesterlijk in zijn opzet. Kort samengevat zijn de regenboogwekkers radiogestuurde wekkers met verschillende sfeergeluiden en een kleuren lichtshow in een tegelijk hip en tijdloos, aantrekkelijk design.

De RM 901 regenboogklok omvat een radiogestuurde (DCF77) wekker met vier sfeergeluiden en een aparte lijningang voor de aansluiting van een externe audiobron. Dat betekent dat u uw radio, CD-speler, mp3 … op het toestel kan aansluiten. Bovendien zorgt de RM 901 voor een overvloeiende lichtshow met 8 kleuren. Het toestel beschikt verder over een enkelvoudig wekalarm met sfeergeluiden of zoemen en heeft een 8 minuten sluimerfunctie voor het alarm. De sleep timer kan tot 2 uur lang ingesteld worden. Een LCD scherm met amber continue achtergrondverlichting op twee niveau’s maakt het plaatje compleet.

De RRM 902 gaat nog een stapje verder en introduceert maar liefst acht verschillende, rustgevende sfeergeluiden. Bovendien heeft deze regenboogklok naast een lijningang voor aansluiting van een externe audio bron ook een digitale FM radio met een geheugen voor acht voorkeurzenders. Ook hier kan u met de  kleurenlichtshow met 8 kleuren een gezellige sfeer creëren. Naast alle overige functies die ook bij de RM 901 terug te vinden zijn, geeft deze regenboogklok ook de buitentemperatuur weer. Zo weet u wat u te wachten staat als u uit bed rolt … Een THN 132N thermosensor wordt gratis meegeleverd met deze regenboogklok.